Knikarmscherm ook wel bekend als terrasscherm. Het knikarmscherm is een prachtig product om nog meer van uw terras te kunnen genieten. Daarnaast kunt u op uw eigen terras een sfeer creëren die bij u past. Dit product is zeer veelzijdig, het zorgt ervoor dat de warme zon van de gevel geweerd word en uw huis niet opwarmt. Het zorgt er ook voor dat u lekker op uw terras kan zitten zonder het hinderlijke zonlicht in uw gezicht.

De sterke constructie van een knikarmscherm maakt het mogelijk om grotere terrassen van schaduw te voorzien, terwijl de knikarmen zorgen voor een optimale bewegingsvrijheid op het terras.

Open systemen

Picca

 

De Picca is de nieuwe instapper onder de twee-buis terrasschermen. Dankzij haar mooie afgeronde vormen is het scherm helemaal van deze tijd. Dit scherm kan op de meeste gevels worden toegepast.

De maximale afmeting is 550 cm bij een uitval van 250 cm of 500 cm bij een uitval van 300 cm

Furore

 

Als gevolg van de nieuwste ontwikkelingen, is de Furore een knikarmscherm met een zeer eigentijdse uitstraling. De afgeronde vormen geven het scherm een fraaie omlijning, die naadloos zal aansluiten op iedere gevel. Ook in dichte toestand mag dit scherm dus gezien worden.

De maximale afmeting van de Furore is 550 cm bij een uitval van 250 cm of 500 cm bij een uitval van 300 cm.


Cassette systemen

Furore Cassette

 

De cassette uitvoering van de Furore, Furore Cassette, onttrekt alle bouten en moeren aan het zicht. Dankzij de cassette is het doek volledig beschermd tegen weersinvloeden.

Linea

 

De Linea is een echt 'ruimtewonder'. Door de compacte vormgeving (slechts 12,2cm hoog) en unieke stelmogelijkheden is de Linea in vrijwel elke situatie toe te passen. Speciale montagesteunen maken zowel muur- als plafondbevestiging mogelijk.

De Linea is een volledig gesloten cassettescherm. De cassette onttrekt alle bouten en moeren aan het zicht. Dankzij de cassette is het doek volledig beschermd tegen weersinvloeden.

Gota

 

De Gota is een nieuw type zonnescherm dat door zijn unieke stelmogelijkheden in bijna iedere situatie te plaatsen is. Het unieke stelmechanisme van de Gota gaat schuil achter een fraaie afwerking van druppelvormige zijkappen waardoor hij zeer compact oogt.

De maximale afmeting van de Gota is 550 cm breed bij een uitval van 300 cm of 600 cm breed bij een uitval van 250 cm.

Oliva

 

De Oliva is een nieuw type zonnescherm met een compacte en mooi afgeronde vormgeving. Door de sierlijke en nauwkeurig afgewerkte cassette zorgt dit scherm voor een verfraaiing van de gevel.

Door zijn unieke stelmogelijkheden is de Oliva in bijna iedere situatie te plaatsen. De Oliva heeft speciale montagesteunen die zowel voor muur- als plafondmontage geschikt zijn. Bovendien zijn de montagesteunen voorzien van een inhaaksysteem die de montage van het scherm makkelijker maken.

Door de unieke constructie van het scherm is het mogelijk het scherm in vele standen in te stellen. De in te stellen hoek is bij muurmontage 0-70 graden en bij plafondmontage 20-90 graden.

De maximale afmeting van de Oliva is 600 cm breed bij een uitval van 350 cm.

Bella

 

De Bella is geschikt voor een breed toepassingsgebied en kan praktisch aan alle typen gevels gemonteerd worden. Door gebruik van hoogwaardig materiaal is dit scherm het voorbeeld van absolute duurzaamheid.

De armdelen zijn gemaakt van zwaar profiel en bieden zo meer stabiliteit. Doordat het scherm door meerdere steunen gedragen wordt, kan de Bella een maximale afmeting van 625 cm x 300 cm overspannen.

De afgeronde zijkappen zijn zo geconstrueerd dat er geen bouten of schroeven te zien zijn.

Senza

 

Het compacte knikarmscherm Senza heeft een zeer fraaie en eigentijdse vormgeving. De mooie cassette zorgt ervoor dat alle bewegende delen, inclusief het zonweringdoek, keurig opgeborgen zijn wanneer het scherm gesloten is.

De Senza is maar liefst leverbaar tot een breedte van 7,5 m bij een uitval van 3,5 m.

(C) 2020 Griffioen Zonwering