Rolluiken

Rolluiken beschermen onder alle omstandigheden. Naast een goede inbraakvertragende werking, heeft een rolluik ook goede isolerende eigenschappen. Zo worden warmte, kou en lawaai gereduceerd. Binnen ons assortiment kan worden gekozen voor diverse modellen omkasting. De leverbare kleuren van de omkasting zijn afhankelijk van het gekozen model. Pantsers zijn leverbaar in bijpassende kleuren of in een afwijkende kleur, om alles nog meer contrast te geven. Uiteraard kan het product tegen meerprijs in iedere gewenste RAL kleur gepoedercoat worden.

Alulux CD 135

Het CD 135 rolluik kenmerkt zich door de zeer compacte oproldiameter, waardoor een kleinere kast dan normaal kan worden gebruikt. Dit rolluik is dan ook uitermate geschikt voor toepassing onder een goot, in een nis of dakkapel. De hoogwaardige CD 135 is volledig opgebouwd uit Alulux kwaliteitscomponenten en heeft een zeer doeltreffende inbraakvertragende werking.

De lamellen en omkasting zijn in ruim 9 kleuren standaard leverbaar. Daarnaast is dit rolluik te voorzien van een stijlvolle design onderlijst en de extra stille Silent Fin zijgeleiders. De Alulux CD 135 is bij uitstek geschikt voor diegenen die voor een scherpe prijs een zeer betrouwbaar rolluik aan de gevel willen.

Alulux CD 942

Het meest recente rolluik van Alulux is de CD 942. De lamellen zijn gevuld met speciaal ontwikkeld rood schuim, wat tot 20% harder is dan standaard rolluikschuim. De hagelweerstand is 11% hoger en ook de torsieweerstand is verhoogd met 15%. Dankzij deze stevigheid is de CD 942 zeer veelzijdig toepasbaar, tot een breedte van ruim 3,5 meter en een hoogte van 4 meter.

Het CD 942 rolluik is standaard leverbaar in 28 kleuren, waaronder 5 exclusieve tinten grijs. De Silent Fin zijgeleiders reduceren het geluid van de op en neer bewegende lamellen, evenals de licht- en luchtdoorlaat. Evenals de CD 135 is ook de CD 942 zonder meerprijs uit te voeren met de luxe design onderlijst.

Naast de CD 135 en CD 942 heeft SMITS ook de CD 142, CD 150, CD 77, CD 200 en RE 1000 rolluiken. Wilt u meer informatie klik dan hier.